«Комплексен онкологичен център – Пловдив» ЕООД организира безплатни профилактични прегледи за рак

...
«Комплексен онкологичен център – Пловдив» ЕООД организира безплатни профилактични прегледи за рак
Коментари Харесай

Безплатни прегледи на гърдата в КОЦ Пловдив


«Комплексен онкологичен център – Пловдив» ЕООД  провежда  безплатни профилактични прегледи за рак на млечната жлеза

 За поредна година, високо профилирани хирурзи- онколози от Комплексен онкологичен център – Пловдив ще правят безвъзмездни прегледи и съвещания за рак на млечната жлеза. Кампанията обичайно ще се организира в границите на Световния месец за битка с рака на гърдата, в периода  от 09.10.2023 до 13.10.2023 година от 13:00 до 15:00 часа.

Профилактичните прегледи ще се правят в  Блок 3, кабинет  1 на База 1 на КОЦ Пловдив, намираща се на  бул. Васил Априлов 15А.  При необходимост дамите ще бъдат насочвани към спомагателни безвъзмездни проучвания в лечебното заведение.

Желаещите да бъдат съветвани е належащо да се запишат авансово, на телефоните на регистратурата, в Диагностичен съвещателен център  – 032/278 721, 032/278 765, 032/278 761.

Ракът на гърдата е най-често срещаният тип рак при дамите.Сред най-честите рискови фактори за развиване на рак на гърдата са напредването на възрастта, преболедуван в предишното рак на гърда, фамилна анамнеза за рак на гърда, генетично влечение и др. Въпреки това придържането към здравословен метод на живот – умерена физическа интензивност, поддържане на оптимални стойности на телесното тегло, ограничение на нездравословните привички като тютюнопушене и злоупотребата с алкохол – всичко това може да понижи риска от развиването на рак на гърдата.

Комплексен онкологичен център Пловдив напомня на всички, че ранната диагностика е ключът към сполучливото лекуване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР